Grindsted Flytteforretning - din flyttemand i Jylland

Hos Grindsted Flytteforretning er du sikret et pålideligt flyttefirma, der altid håndterer dine ejendele professionelt og med respekt.

100 års erfaring

Grindsted Flytteforretning blev grundlagt i 1918 af Jens Hede Jensen og havde dengang til huse på Frederiksberg Alle, der er et af de ældste kvarter i Grindsted.

I dag ejes virksomheden af fjerde generation med Jørgen Hede Jensen i spidsen, hvor vi i dag stadig ejer samme adresse, men har flyttet kontor og lager til Søndre Boulevard i Grindsted.

GARANTI PÅ OVERHOLDELSE AF ALLE AFTALER

Vi lægger stor vægt på at holde en tæt dialog med vores kunder, så vi med sikkerhed kan garantere, at alle aftaler og kundernes forventninger og ønsker bliver overholdt og indfriet. Det har betydet, at vi i dag har mange faste kunder, som vi kan garantere en pålidelig flytning og en sikker håndtering af alle ejendele og genstande, som var det vores eget.

Vi lytter til vores kunder og kan med stolthed sige, at vi aldrig har brudt en aftale. Så uanset problemer med vind, vejr, sygdom eller andre forhold, der kan udskyde en flytning, dukker vi altid op på aftalte tidspunkt og sørger for, at din flytning sker efter aftale.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Grindsted Flytteforretning står for trygheden i din flytning.

Så kontakt os på telefon 22 40 20 64 / 75 32 00 64, og lad en professionel håndtere din flytning.

Indhent dit flyttetilbud allerede i dag!

Vores medarbejdere sidder klar til at give dig en rigtig god pris på din flytteopgave - uanset størrelse og omfang! Kontakt os i dag for at indhente dit tilbud.

Skriv til os på 

hede-j@mail.dk

eller ring på telefon: 

75 32 00 64​ og 22 40 20 64

Besøg os på Facebook facebook-logo-button

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grindsted Flytteforretning

CVR: 30939751

Søndre Boulevard 271

7200 Grindsted