Specialflytning

Hos Grindsted Flytteforretning tager vi os af flytningen af de ejendele, du ikke selv føler dig tryg ved at flytte, eller som kræver en professionel håndtering.

Vi flytter blandt andet:

  • Klaver og flygel
  • Store arkivskabe
  • Pengeskabe
  • Spillemaskiner
  • Poolbord/billardbord
  • Andre tunge eller skrøbelige genstande


Med knapt 100 år i branchen har vi stor erfaring med specialflytninger. Vi ved, hvordan ejendelene skal håndteres og eventuel emballeres, og vi ved, hvilket specialudstyr der kræves for en sikker flytning. Derfor er du garanteret den mest sikre behandling af dine specielle ejendele.

Flytning af klaver og flygel

Et klaver eller et flygel er et instrument, der kræver specielt udstyr, omhyggelig behandling og erfaring inden for området for at kunne flytte det.

Med vores erfaring inden for flytning af specialgenstande har vi den fornødne viden og ekspertise, der skal til for at afmontere instrumentet, pakke det ind og flytte det forsvarligt via et løftebræt.

Kontakt os for specialflytning

Har du et skrøbeligt, tungt eller anden specialgenstand, der skal flyttes forsvarligt og med omhu, så kontakt Grindsted Flytteforretning på telefon 22 40 20 64 / 75 32 00 64.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Indhent dit flyttetilbud allerede i dag!

Vores medarbejdere sidder klar til at give dig en rigtig god pris på din flytteopgave - uanset størrelse og omfang! Kontakt os i dag for at indhente dit tilbud.

Skriv til os på 

hede-j@mail.dk

eller ring på telefon: 

75 32 00 64​ og 22 40 20 64

Besøg os på Facebook facebook-logo-button

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grindsted Flytteforretning

CVR: 30939751

Søndre Boulevard 271

7200 Grindsted