Flytning for private

Grindsted Flytteforretning er din flyttemand, hvis du har brug for en pålidelig og professionel flytning af dine møbler og ejendele.

Hvad enten du skal have transporteret en sofa på lossepladsen eller skal have flyttet alt dit indbo fra Sjælland til Nordjylland eller Sverige, så kan vi klare opgaven. Hos Grindsted Flytteforretning er der ingen opgaver, der er for store eller små, for tunge eller skrøbelige.

Sikker håndtering og gratis flyttekasser

Du kan trygt overlade flytningen af dine ejendele hos os. Vi sørger for en sikker håndtering af alle effekter og varetager dem, som var de vores egne.

Vi stræber efter at yde den bedste service for vores kunder, hvorfor vi også stiller flyttekasser til rådighed – helt gratis. Vi kan også tilbyde at levere flyttekasserne med indsatser, så du slipper for at pakke glas og andre skrøbelige ejendele ind i papir og derved sparer tid og unødigt arbejde.

Få flyttet få ting

Har du blot brug for at få en seng fragtet over til datteren på Sjælland, eller har du solgt et spisebord til en bekendt på Fyn, men ved ikke lige, hvordan du skal fragte det derover uden at skal betale for en hel flyttevogn? Så kontakt Grindsted Flytteforretning.

Fast pris

Vil du gerne kende prisen på flytteopgaven på forhånd, så tilbyder vi flytning til en fast pris. Vi besigtiger opgaven og aftaler fra start, hvad prisen for arbejdet er, så du kender den præcise udgift til flytningen.

Kontakt os på telefon 22 40 20 64 / 75 32 00 64, hvis du mangler en kvalitetsbevidst flyttemand.

Vi kan også stå for nedpakning i kasser, hvis du ikke selv kan overskue arbejdet. Læs mere under Nedpakning.

Indhent dit flyttetilbud allerede i dag!

Vores medarbejdere sidder klar til at give dig en rigtig god pris på din flytteopgave - uanset størrelse og omfang! Kontakt os i dag for at indhente dit tilbud.

Skriv til os på 

hede-j@mail.dk

eller ring på telefon: 

75 32 00 64​ og 22 40 20 64

Besøg os på Facebook facebook-logo-button

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grindsted Flytteforretning

CVR: 30939751

Søndre Boulevard 271

7200 Grindsted