Nedpakning

Hos Grindsted Flytteforretning tilbyder vi vores kunder at stå for nedpakningen af deres ejendele og genstande inden en flytning.

Når hele hjemmet eller virksomheden skal flyttes, kan det ofte føles som et besværligt og uoverskueligt projekt at pakke alle ens genstande og ejendele ned og stå for det hele selv.

Effektiv nedpakning og flytning med fokus på sikkerhed

Hvis du lader Grindsted Flytteforretning stå for nedpakningen, er du garanteret en hurtig og effektiv nedpakning og flytning. Du kan trygt overlade alt ansvar til os; vi har fokus på en sikker håndtering og har mange års erfaring og ekspertise i nedpakning.

Ved at lade os stå for nedpakningen skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt porcelæn eller teknisk udstyr går i stykker men blot se frem til, at flytningen bliver hurtigt overstået.

Totalløsning med både nedpakning og udpakning

Vi kan tilbyde en totalløsning for de kunder, der ikke har tid eller overskud til selv at stå for noget ved flytningen. Vi kan stå for nedpakningen, selve flytningen og kan også pakke ud igen på den nye adresse. Så gør flytningen til en leg, og lad os om det besværlige og trælse arbejde.

Kontakt os på telefon 22 40 20 64 / 75 32 00 64, hvis du vil have en professionel til at stå for din flytning.

Indhent dit flyttetilbud allerede i dag!

Vores medarbejdere sidder klar til at give dig en rigtig god pris på din flytteopgave - uanset størrelse og omfang! Kontakt os i dag for at indhente dit tilbud.

Skriv til os på 

hede-j@mail.dk

eller ring på telefon: 

75 32 00 64​ og 22 40 20 64

Besøg os på Facebook facebook-logo-button

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grindsted Flytteforretning

CVR: 30939751

Søndre Boulevard 271

7200 Grindsted