​Kontakt os

på alle tider af døgnet

22 40 20 64 / 75 32 00 64

Opbevaring

Grindsted Flytteforretning tilbyder opbevaring og møbelopmagasinering i opbevaringscontainere af træ, disse står indenfor.

Skal du ud at rejse i længere tid og har brug for at opmagasinere alle dine møbler og ejendele? Står du og venter på, at det nye hus bliver bygget færdig og har solgt det gamle? Har du fået arvegods, der ikke er plads til derhjemme?

Så opbevar dine møbler, genstande eller ejendele hos os.

Ubegrænset tid på opbevaring

Hos Grindsted Flytteforretning kan du opbevare alt fra havemøbler, plæneklipper og møbler og hele bohaver til gamle ting fra loftet , hvis der er brug for det.

Vi ved, at vores kunder har forskellige behov for opbevaring, hvorfor vi også tilbyder flere forskellige størrelser opbevaringsrum og er fleksible med lejeperioden. Hvad enten du vil opbevare dine ejendele i 14 dage, 14 måneder eller 14 år, så er Grindsted Flytteforretning det rigtige sted til det.

Tyverialarm og opvarmede lokaler

Vores lokaler er mindre end ti år gamle og er fuldisolerede og murede bygninger med opvarmning. Derved er du sikret, at dine genstande hele tiden opbevares under de bedste forhold og ikke udsættes for fugt.

Med en tyverialarm er du ligeledes sikret, at dine ejendele forbliver beskyttet døgnet rundt.

Kontakt os på telefon 22 40 20 64 / 75 32 00 64, så finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og dine behov.

Vi tilbyder også nedpakning af dine ejendele.

Følg os på facebook

HVEM ER VI?

Grindsted Flytteforretning

CVR: 30939751

KONTAKT OS

​Telefon: 75 32 00 64

E-mail: hede-j@mail.dk

ADRESSE

Søndre Boulevard 271

7200 Grindsted